Express
Gratis retour!
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Lina
Community Approved
1274
Mohedatoffeln

Mohedatoffeln | Lina

Adviesprijs€ 30,00

€ 26,00

Het product is op voorraad! Verzending binnen 24H
Express verzending!
Gratis retour! 365 dagen
Visa
Mastercard
Klarna
Bancontact
PayPal
DHL Express

Productinformatie

Item nummer:33521-00
Categorie:
sandalen
Community Approved:
Lowest return rate in category
Afdeling:
Dames
Materiaal buitenkant:
Leer
Schoenzool:
Rubber
Product type:
Schoenen
Kleur:
Bruin,
Rood
Hak hoogte:
5
Productgroep:
Lage schoenen

Lina

Mohedatoffeln Lina

Veel mensen herkennen deze schoenen, ze zijn te vinden in zomerhuisjes en villa's in heel Zweden. Het is de traditionele klomp. Dit specifieke model is moderner en is gemaakt met een natuurlijke en onbehandelde houten zool en een bovenwerk van echt leer.

Natuurlijke materialen

Klompen worden al vele jaren gebruikt en na verloop van tijd zijn ze een beetje beter en mooier geworden. Deze klompen hebben bijvoorbeeld een rubberen loopzool. Het buitenleer is in het begin hard, maar wordt zachter naarmate de pantoffels meer worden gebruikt. Het leer heeft zowel aan de binnen- als aan de buitenkant een oppervlaktebehandeling ondergaan. De hak is zes cm hoog.

Stijlvolle klompen in leuke kleuren

Deze schoenen passen bij veel verschillende kledingstukken. Het schoenmodel Lina is verkrijgbaar in twee kleuren, rood en wit. Kies degene die het beste bij u en uw stijl past. Omdat leer natuurlijk is, past het zich na verloop van tijd aan je bewegingen aan. Het geeft de schoenen ook natuurlijke en mooie plooien.

Tips voor het verzorgen van leren schoenen

Zelfs als deze klompen niet hetzelfde uiterlijk hebben als een paar gewone leren schoenen, moeten ze op bijna dezelfde manier worden verzorgd. Het grootste deel van de schoen is immers gemaakt van leer. Gebruik schoenwas om het leer te hydrateren als het droog wordt. Je kunt ook een borstel gebruiken om de schoenen schoon te maken en te polijsten zodat ze een mooie glans krijgen.

Community Approved - Lowest return rate in category

Elk kwartaal belicht Footway Group producten die zelden worden geretourneerd in combinatie met weinig claims binnen hun categorie. Dit doen we om het bewustzijn te vergroten dat een lager retourpercentage en een betere kwaliteit een positief effect hebben op de milieu-impact van het product. Daarom investeert Footway samen met Milkywire in milieuprojecten.

Milkywire verbindt donoren wereldwijd met zorgvuldig gecontroleerde maatschappelijke organisaties die werken aan het oplossen van de meest urgente milieuproblemen waarmee de mensheid wordt geconfronteerd.

Laten we samen betere producten maken! Lees verder

Help anderen; deel uw mening

VisaMastercardKlarnaBancontactPayPalDHL Express
© 2010-2024 Footway Group AB Listed on Nasdaq First North Growth MarketStoresupport-BE@footway.com - (+44)800 098 8300
Belgium