Algemene voorwaarden


De kleine lettertjes… :-)

Wij zijn Footway Group AB, geregistreerd bij het Zweedse bedrijvenregistratiekantoor met huisstijlnummer 556818-4047, Box 1292, 164 29 Kista, Zweden. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de Victoria-toren buiten Stockholm. Wanneer u bij ons winkelt of onze diensten, apps en websites gebruikt, zijn de Zweedse wetgeving en de volgende voorwaarden van toepassing. De voorwaarden zijn belangrijk voor zowel u als ons omdat ze beschrijven wat we van elkaar verwachten. Ze geven je ook nuttige informatie. We houden deze Gebruiksvoorwaarden bijgewerkt en wijzigen ze van tijd tot tijd, dus vergeet niet in te checken voordat je koopt, omdat de nieuwste versie van toepassing is. Als u ergens hulp bij nodig heeft, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.


Bestellingen

Als u bij ons wilt winkelen, moet u ten minste 16 jaar oud zijn en geautoriseerd zijn om een van de betaalmethoden te gebruiken die we accepteren. De aankoop moet op uw naam worden gedaan. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u een e-mail waarin wordt bevestigd dat we uw bestelling hebben ontvangen. We voeren vervolgens een routinematige pre-autorisatie uit om te controleren of de betaling is goedgekeurd. Vervolgens wordt een overeenkomst gemaakt op basis van deze voorwaarden. Mogelijk hebt u de mogelijkheid om uw bestelling te annuleren voor een korte periode nadat de bestelling is verzonden. Als we uw bestelling al hebben ingepakt, is dit niet meer mogelijk. Vervolgens moet u uw bestelling retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen. Alle bestellingen zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Maar maak je geen zorgen, als er een probleem is met een bestelling, nemen we contact met je op. In zeldzame gevallen kunnen we een bestelling weigeren of annuleren, of een account sluiten of bevriezen (zelfs als we uw bestelling eerder hebben bevestigd) - bijv. als we denken dat er iets aan de hand is met een bestelling of een account. Als dit u overkomt en u denkt dat we een fout hebben gemaakt, raak dan niet van streek, maar neem contact met ons op via mijnvrienden@footway.be. We bespreken de kwestie graag met u.


Betalingen

Onze betalingsopties kunnen variëren, afhankelijk van het land van aankoop. Bij betaling met bankpas of creditcard wordt het aankoopbedrag op uw kaart gereserveerd op het moment van bestellen ("autorisatie"). De daadwerkelijke transactie vindt plaats wanneer we de schoenen naar u verzenden.


In Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden kunt u betalen met Klarna . Wanneer u via Klarna Factuur betaalt, winkelt u veilig, gemakkelijk en hoeft u niet te betalen totdat u uw goederen hebt ontvangen. De betalingstermijn is 14 dagen vanaf het moment dat we je schoenen hebben verzonden en je kunt gedeeltelijk betalen als je een Klarna-account aanmaakt. Bij het bestellen met factuur worden geen factuurkosten toegevoegd. Als u vergeet te betalen, zijn er wettelijke aanmaningskosten en vertragingsrente zoals vermeld in de voorwaarden van elke betaalmethode. Op het moment van aankoop wordt een kredietcontrole uitgevoerd, wat in sommige gevallen betekent dat een kredietrapport wordt opgesteld. Dan krijgt u per post een kopie van het kredietrapport. Persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de huidige wetgeving en Klarna verwerkt persoonlijke gegevens om klantanalyses, identificatie, kredietcontrole en marketing uit te voeren. Persoonlijke identificatienummers worden gebruikt als klantidentificatienummers voor klantenbeheer. Lees meer op www.klarna.se .


In alle landen behalve Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden kan je betalen met Adyen . Wanneer u via Adyen betaalt, winkelt u veilig, gemakkelijk en wordt het geld opgehaald wanneer wij uw goederen verzenden. Informatie die met de banken wordt gedeeld, wordt versleuteld verzonden en uw kaartnummer wordt beschermd door een gecertificeerd systeem volgens de beveiligingsnormen van de kaartuitgever. Persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de huidige wetgeving en Adyen behandelt deze om klantanalyses, identificatie, kredietcontrole en marketing uit te voeren. Lees meer op www.adyen.com .


In Oostenrijk, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Polen, Zweden, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk, kunt u betalen met Paypal . Wanneer u via PayPal betaalt, winkelt u veilig en gemakkelijk en wordt het geld opgehaald wanneer wij uw goederen verzenden. Persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de huidige wetgeving en PayPal behandelt deze om klantanalyses, identificatie, kredietcontrole en marketing uit te voeren. Lees meer op www.paypal.com .


Prijzen en productbeschrijvingen

Er is veel gaande op het hoofdkantoor van Footway, en soms gebeurt het dat we een verkeerde prijs posten of een product verkeerd beschrijven. Als we een fout ontdekken die betrekking heeft op een van de goederen die u hebt besteld, zullen we u zo snel mogelijk op de hoogte brengen en u de mogelijkheid bieden om uw bestelling opnieuw te bevestigen (tegen de juiste prijs) of te annuleren. Afhankelijk van de geselecteerde bezorgmethode en het bezorgadres kunnen kosten in rekening worden gebracht. Eventuele kosten worden duidelijk weergegeven wanneer u de kassa invoert en zijn inbegrepen in het totale bedrag. Prijzen zijn inclusief btw.


Levering

Hier bij Footway werken we hard om aan alle levertijden te voldoen, maar soms kunnen er vertragingen optreden, bijvoorbeeld. door vertragingen bij onze verzendpartners, logistieke problemen of slecht weer. De levering wordt uitgevoerd door de vrachtleverancier die wordt vermeld bij het afrekenen en is inclusief retourzending. Indien van toepassing, kunnen de verzendkosten variëren, maar verschijnen ze vóór de aankoop bij de kassa. We houden je zo ver mogelijk op de hoogte en je zou je zending moeten kunnen volgen via een verzendnummer. Als u geen ontvangstbevestiging ontvangt, controleer dan uw spamfilter omdat e-mails daar per ongeluk kunnen worden geplaatst. U bent altijd van harte welkom om contact met ons op te nemen als er zich problemen voordoen of als u zich iets afvraagt. Om een snelle levering te kunnen bieden, hebben we alle producten op voorraad.


Retouren en restituties

Wilt u een artikel retourneren dat u niet wilt? We begrijpen dat het soms gebeurt dat één product gewoon niet voor u werkt en u het geld terug wilt krijgen. Maak je geen zorgen, zolang de schoenen in originele staat zijn, kunnen we retourzendingen accepteren, met inachtneming van de onderstaande regels. Als je binnen 365 dagen na ontvangst terugkeert, betalen we het volledige bedrag van de schoenen terug naar de oorspronkelijke betaalmethode. We streven ernaar u binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending terug te betalen. Daarna? We kunnen geen retouren van ongewenste goederen accepteren nadat het tijdschema voor bovenstaande retouren is verstreken. Als u later probeert te retourneren, kunnen we de schoenen aan u retourneren en u vragen de verzendkosten te dekken. Originele staat Natuurlijk is het goed om de schoenen te proberen die je in een winkel zou doen, maar gebruik de schoenen alsjeblieft niet. Als ze naar ons worden teruggestuurd en beschadigd, gebruikt of in een onjuiste staat zijn, kunt u geen volledige terugbetaling krijgen en moeten we ze mogelijk naar u terugsturen (en u vragen de verzendkosten te dekken). Alle schoenen worden bij terugkomst geïnspecteerd. Alle schoenen moeten in originele staat en in originele verpakking (waar mogelijk) worden geretourneerd.


Redelijk gebruik Als we een ongebruikelijk retourpatroon opmerken dat er niet goed uitziet, zoals Als we vermoeden dat iemand zijn aankopen daadwerkelijk gebruikt en vervolgens retourneert of grote hoeveelheden goederen bestelt en retourneert - veel, veel meer dan zelfs de meest loyale Footway-klant zou bestellen - mogelijk moeten we het account en andere accounts die eraan zijn gekoppeld, sluiten. Als u dit overkomt en u denkt dat we een fout hebben gemaakt, neem dan contact met ons op zodat we dit met u kunnen bespreken.


Herroepingsrecht De wet geeft u 14 dagen herroepingsrecht. We willen het je gemakkelijker maken om spijt te krijgen van een aankoop en daarom hebben we je kans om de schoenen terug te brengen uitgebreid tot 365 dagen. Houd er rekening mee dat de schoenen ongebruikt en in de originele verpakking moeten zijn. Wanneer u spijt hebt van een aankoop, hoeft u ons dit niet te melden, het volstaat om de schoenen terug te sturen. We zullen de schoenen terugbetalen zodra we ze terug hebben. Als u wilt, kunt u een annuleringsformulier gebruiken zoals hieronder weergegeven:


Annuleringsformulier
Als u de overeenkomst wilt annuleren, vult u dit formulier in en stuurt u het terug

Aan: Footway Group AB
Mineralgatan 7, 254 64 Helsingborg, Zweden
e-mail: mijnvrienden@footway.be

Ik / Wij (*) kondigen hierbij aan dat ik / wij (*) zich terugtrekken uit mijn / onze (*) koopovereenkomst betreffende de volgende goederen (*) / diensten (*)
Besteld (datum) (*) / Ontvangen (datum) (*)
Naam van de consument (en):
Adres aan de consument (en):


Handtekening / handtekeningen (alleen van toepassing op papieren formulier)
Datum
(*) Schrappen niet van toepassing.


Promotiecodes

Af en toe kunnen we u promotiecodes aanbieden die u kunt gebruiken om de prijs van geselecteerde producten te verlagen. U voert de code in bij het afrekenen voordat u uw aankoop doet. Elke promotiecode heeft zijn eigen voorwaarden, die worden beschreven wanneer u deze ontvangt (bijvoorbeeld welke producten van toepassing zijn, of het een of meerdere keren kan worden gebruikt, wanneer het kan worden gebruikt, etc.) Promotiecodes kunnen niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Als u een unieke promotiecode ontvangt die voor u persoonlijk is bedoeld, houd deze dan geheim en laat niemand anders deze gebruiken of exploiteren. Als we geloven dat een promotiecode op enigerlei wijze onjuist is gebruikt (bijvoorbeeld verkocht of gedeeld met anderen), kunnen we deze annuleren en / of uw account bevriezen, of zelfs het account sluiten zonder u hiervan op de hoogte te stellen.


Jouw persoonlijke informatie

Ons privacybeleid beschrijft hoe we informatie over u zullen gebruiken. Wij bij Footway houden ervan om met je te kunnen communiceren via onze website en via sociale media. We kunnen echter geen sociale mediaplatforms beheren of hoe u uw profielen erop kunt instellen. Controleer en kies uw privacy-instellingen zodat u bekend bent met en vertrouwd bent met hoe uw persoonlijke informatie op deze platforms wordt gebruikt. Wat u niet moet doen ... We weten dat het duidelijk is, maar u mag onze sites, apps of andere services ('Sites') niet misbruiken of manipuleren (bijv. Virussen of ander schadelijk technisch materiaal uploaden of overbelastingsaanvallen of dergelijke uitvoeren) of op een andere manier onze technologie of functionaliteit verstoren of de gegevens van onze of onze klanten stelen. Als u dit doet, kan dit een strafbaar feit zijn, maar het kan ook voorkomen dat we onze loyale Footway-klanten de best mogelijke service bieden, dus nemen we dit soort evenementen serieus. Footway zal dergelijke overtredingen of activiteiten melden (en alle informatie over de betrokken personen verstrekken) aan de relevante wetshandhavingsinstanties. U mag niet ... geautomatiseerde systemen of software gebruiken om gegevens van onze sites te extraheren, ook bekend als scraping.


Als u niet tevreden bent met onze verwerking van uw persoonlijke gegevens, neem dan contact op met uw lokale autoriteit voor gegevensbescherming of de Zweedse Autoriteit voor gegevensbescherming op datainspektionen@datainspektionen.se of Box 8114, 104 20 Stockholm, Zweden.


Intellectuele eigendom, software en inhoud

Footway bezit of is bevoegd om intellectueel eigendom op haar websites te gebruiken. Al dergelijke rechten zijn voorbehouden. U hebt het recht om inhoud van onze sites alleen voor persoonlijk gebruik op te slaan, af te drukken en weer te geven. U mag geen enkel deel van de site gebruiken voor commerciële doeleinden, tenzij u onze uitdrukkelijke toestemming hebt om dit te doen. Links naar deze site. Voel je vrij om te linken naar het voetpad, zolang het op een manier gebeurt die onze reputatie niet schaadt of je profiteert van onze reputatie. Koppel de site niet op een manier die enige vorm van goedkeuring of aanbeveling van Footway suggereert als die er niet is.


Heeft u klachten of wilt u met ons praten?

Soms kan er iets misgaan en kunt u contact met ons opnemen. In dat geval stellen we het op prijs als u contact met ons opneemt via mijnvrienden@footway.be . We sturen geen schriftelijke bevestiging van uw bericht, maar zullen zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op uw opmerkingen reageren. Als we geen oplossing bieden waar u blij mee bent, kunt u uw klacht voorleggen aan het online platform voor geschillenbeslechting van de EU: www.ec.europa.eu/consumers/odr .


Juridische info

We kunnen onze producten, diensten en / of enig deel van de website op elk gewenst moment (inclusief onze gebruiksvoorwaarden) wijzigen, verwijderen of aanpassen. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing onder de Zweedse wetgeving. Garanties Alle goederen die u bij ons koopt, worden gedekt door de garantie dat het product is of doet wat de consument er redelijkerwijs van mag verwachten. Een fabrieksgarantie is ook van toepassing op bepaalde producten.


Algemene voorwaarden voor door gebruikers gegenereerde inhoud

#JaFootway Weet je wat ons favoriete ding in de wereld is? Tevreden klanten. We zijn blij als een tevreden klant schoenen van Footway op sociale media draagt. Dus we willen de wereld laten zien. Daarom vragen we toestemming om de foto's van onze klanten met andere klanten te delen. Als we dat doen, worden de foto's vaak gepubliceerd op onze website - en soms op andere kanalen zoals Facebook, Instagram of onze nieuwsbrief. Door te reageren op ons verzoek met hashtag #yesFootway, gaat u akkoord met het volgende:


U verstrekt Footway Group AB (org. Nr. 556818-4047), een niet-exclusieve, royaltyvrije wereldwijde licentie voor het gebruik van afbeeldingen waarop u hebt geantwoord op #yesFootway, hierna "afbeelding" genoemd, in onze marketing en / of reclame , inclusief in de galerij op de website, sociale media, nieuwsbrieven, e-mail en andere communicatie met klanten en andere marketingdoeleinden. U verklaart dat u alle rechten op uw afbeeldingen bezit en dat u de toestemming heeft van elke persoon die op uw foto's voorkomt - om uw rechten te negeren. U verklaart dat de Footway Group AB geen rechten van derden of een wet schendt bij het gebruik van uw afbeeldingen. Als u jonger bent dan 18, bevestigt u dat u toestemming van de ouders hebt. Bovendien ontheft u hierbij Footway Group AB van alle verplichtingen om u te betalen voor het gebruik van uw foto's. Als u later wilt dat uw foto van onze sociale media of website wordt verwijderd, neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon, en wij zullen ervoor zorgen dat de foto's worden verwijderd.


Inhoud die u op ons platform hebt gemaakt

Onze rechten Wanneer u deelt door inhoud op ons platform te maken, willen we dat andere klanten en leveranciers toegang hebben tot uw ervaring. Door te delen, verstrekt u Footway Group AB (org. Nr. 556818-4047), een niet-exclusieve, royaltyvrije wereldwijde licentie voor het gebruiken, verspreiden en kopiëren van de inhoud die u op ons platform, in ons bedrijf en / of hebt gemaakt marketing inclusief op websites, sociale media, nieuwsbrieven, e-mail, in communicatie en andere marketingdoeleinden. U bent nog steeds eigenaar van de inhoud die u maakt en kunt de inhoud delen met anderen waar u maar wilt. Door inhoud te delen, geeft u ons toestemming om uw naam en informatie over de inhoud die u maakt te gebruiken. Onder deze voorwaarden doet u hierbij afstand van de Footway Group AB van elke verplichting om u te compenseren voor het gebruik van uw naam en de inhoud die u maakt.


Als u inhoud gebruikt die valt onder de intellectuele eigendomsrechten die we hebben en die beschikbaar zijn op ons platform, behouden wij alle rechten op die inhoud.


Uw verplichtingen U verklaart dat u alle rechten bezit op de inhoud die u maakt. U mag op ons platform niets delen dat illegaal, discriminerend, misleidend of vals is. U verklaart dat de Footway Group AB bij het gebruik van uw inhoud geen inbreuk maakt op rechten van derden of enige wet schendt. Als u jonger bent dan 18, bevestigt u dat u toestemming van de ouders hebt.


We kunnen inhoud verwijderen die onze voorwaarden schendt en voorkomen dat u inhoud blijft maken als u onze voorwaarden schendt. We kunnen deze maatregelen ook nemen in gevallen waarin dit wettelijk verplicht is.


Contact

Land (website)                                 E-mail                                                 Telefoonnummer                                 BTW nummer
Oostenrijk (footway.at) ​meinefreunde@footway.at0800 802 87668 664/2513
België (footway.be) ​mijnvrienden@footway.be(+44)800 098 8300SE 556718404701
Tsjechië (footway.cz) mojipratele@footway.cz(+44)800 098 8300SE 556718404701
Denemarken (footway.dk) ​os@footway.dk80 32 33 33DK 13028427
Estland (footway.ee) minusobrad@footway.ee(+44)800 098 8300SE 556718404701
Finland (footway.fi) ​me@footway.fi0800 100 500FI 29661072
Frankrijk (footway.fr) ​tesamis@footway.fr0805 081 835FR 81838464337
Duitsland (footway.de) ​meinefreunde@footway.de0800 7236 222DE 316430207
Ierland (footway.ie) ​myfriends@footway.ie(+44)800 098 8300SE 556718404701
Island (footway.is) ​vinirminir@footway.is(+44)800 098 8300SE 556718404701
Italië (footway.it) ​mieiamici@footway.it(+44)800 098 8300SE 556718404701
Letland (footway.lv) manidraugi@footway.lv(+44)800 098 8300SE 556718404701
Litouwen (footway.lt) manodraugai@footway.lt(+44)800 098 8300SE 556718404701
Luxemburg (footway.lu) tesamis@footway.lu(+44)800 098 8300SE 556718404701
Nederland (footway.nl) ​mijnvrienden@footway.nl08003456010NL 0053465104
Noorwegen (footway.no) ​oss@footway.no800 31 800921786050 MVA
Polen (footway.pl) ​moiprzyjaciele@footway.pl00800 4612 342PL 5263224254
Portugal (footway.pt) meusamigos@footway.pt(+44)800 098 8300SE 556718404701
Slowakije (footway.sk) mojipriatelia@footway.sk(+44)800 098 8300SE 556718404701
Slovenië (footway.si) mojiprijatelji@footway.si(+44)800 098 8300SE 556718404701
Spanje (footway.es) misamigos@footway.es(+44)800 098 8300SE 556718404701
Zweden (footway.se) ​oss@footway.se020-12 12 11SE 556718404701
Zwitserland (footway.ch) ​meinefreunde@footway.ch0800 002 723CHE-211767259 MWS
Verenigd Koninkrijk (footway.co.uk) ​myfriends@footway.co.uk0800 098 8300GB 299688017

Wettelijk verantwoordelijke uitgever

CEO en verantwoordelijk voor de website is Daniel Mühlbach.

Privacybeleid


Bescherming van uw privacy

Footway Group AB, bedrijfsnummer 556818-4047, is verantwoordelijk voor persoonlijke gegevens en verantwoordelijk voor de bescherming van uw persoonlijke gegevens. Wij bij Footway zijn volledig toegewijd aan het beschermen van uw privacy. Als u vragen heeft over hoe we uw privacy beschermen, stuur dan een e-mail naar onze functionaris voor gegevensbescherming op oss@footway.se .


Zo gebruiken we uw naam en contactgegevens

Bestellingen aan u bezorgen. Serviceberichten verzenden, bijv. Verzendinformatie. Stuur u per e-mail, sms of e-mail informatie over onze nieuwe producten en diensten. Om fraude tegen u of Footway te voorkomen en op te sporen - saai maar erg belangrijk. Bekijk Footway-advertenties voor u wanneer u op internet surft. Zodat u onze nieuwste producten en aanbiedingen kunt zien. Ontdek wat u en andere klanten leuk vinden. Om ervoor te zorgen dat we u geven wat u wilt en om de concurrentie voor te blijven. Natuurlijk hoeft u ons geen van deze persoonlijke gegevens te verstrekken, maar als u dat niet doet, kunt u mogelijk niet van de site kopen en kunt u niet de best mogelijke klantervaring krijgen. Maar dat is jouw keuze, en we respecteren het.


Uw contactgeschiedenis bij ons

Wat u ons bijvoorbeeld via telefoon, e-mail of op sociale media hebt gezegd, gebruiken we om onze overeenkomst te voltooien en onze service voor u te verbeteren. De informatie wordt ook gebruikt voor interne trainingsdoeleinden zodat we onze service kunnen blijven verbeteren.


Aankoopgeschiedenis en opgeslagen items

Wat u hebt gekocht en wat u in uw winkelwagen heeft opgeslagen, is voor ons belangrijke informatie om te kunnen verkopen, ondersteuning te bieden en retouren af te handelen. Om ons productaanbod voortdurend te verbeteren, gebruiken we gegevens van aankopen en retouren bij onze inkoop.


Informatie over hoe u onze site gebruikt

Informatie die u ons geeft tijdens het bladeren door Footway, zoals IP-adres en apparaattype, gebruiken we om uw winkelervaring te verbeteren en om fraude tegen u of ons te voorkomen en te detecteren - saai maar erg belangrijk - en om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen om informatie over u.


Informatie van gekoppelde accounts

Als u uw Google- of Facebook-accounts aan ons koppelt, gebruiken we deze zodat u zich eenvoudig kunt aanmelden bij onze site zonder dat u een speciaal account hoeft te maken.


Zo delen we informatie over u

We zullen uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen, zoals uw naam, adres, e-mailadres of creditcardgegevens. Wij willen uw vertrouwen verdienen en behouden, en wij geloven dat dit absoluut noodzakelijk is om dit te doen. We delen uw persoonlijke gegevens echter met de volgende categorieën bedrijven, als belangrijk onderdeel om onze diensten aan u te kunnen aanbieden: bedrijven binnen Footway Group AB, onze partners voor bijvoorbeeld betaaloplossingen, vracht en magazijn. Serviceproviders die ons helpen met bijvoorbeeld ontwikkeling, ondersteuning, autoriteiten en credit scorebedrijven die nodig zijn om ons in staat te stellen te leveren wat we beloven. We kunnen derde partijen geaggregeerde maar geanonimiseerde informatie en analyses van onze klanten verstrekken, en voordat we dit doen, zorgen we ervoor dat u niet door die informatie kunt worden geïdentificeerd. Elke openbaarmaking van persoonlijke gegevens in verband met volledige of gedeeltelijke verkoop van het bedrijf zal plaatsvinden volgens de wetten die op dat moment van toepassing zijn op persoonlijke gegevens.


Marketing informatie

Om u op de hoogte te houden van ons, uw bestellingen en om u te helpen nieuwe producten te vinden, kunnen we berichten per e-mail en sms verzenden. U kunt op elk gewenst moment vragen om te stoppen met het verzenden van marketingberichten. Aangezien de Footway uit een complex netwerk van veel verschillende systemen bestaat, kan het enkele dagen duren voordat alle systemen zijn bijgewerkt, zodat u mogelijk meer berichten van ons kunt ontvangen terwijl we uw verzoek verwerken. Het uitschakelen van marketingberichten betekent niet dat we bijvoorbeeld geen ondersteuningsberichten meer sturen over uw bestellingen.


Advertenties voor Footway Online

We houden ook online reclame om u op de hoogte te houden van wat we doen en om u te helpen onze producten te zien en te vinden. Net als veel andere bedrijven tonen we Footway-advertenties aan u wanneer u andere websites en apps bezoekt. We doen dit met behulp van verschillende digitale marketingnetwerken en advertentieruimtes en we gebruiken verschillende advertentietechnieken die worden aangeboden door sommige sites en sociale netwerken. De advertenties die u ziet, zijn gebaseerd op informatie die we over u hebben of over uw eerdere gebruik van Footway (zoals uw zoekgeschiedenis op de Footway en de inhoud die u op Footway hebt gelezen) of over de Footway-advertenties waarop u eerder hebt geklikt.


Uw gegevens registreren

We bewaren informatie over u zolang we uw toestemming hebben, of zolang we deze nodig hebben om u producten en diensten te leveren. Als er redelijke redenen zijn of als we verplicht zijn om te voldoen aan wettelijke vereisten, conflicten op te lossen, fraude en misbruik te voorkomen of onze algemene voorwaarden na te leven, kunnen we ook sommige van uw persoonlijke gegevens bewaren, zelfs nadat u uw toestemming hebt ingetrokken.


Jou rechten

U hebt veel rechten op uw persoonlijke gegevens. Bijvoorbeeld het recht om te weten wat we opslaan en hoe uw informatie wordt gebruikt, het recht om correctie van onjuiste informatie te vragen, het recht om te vragen dat we uw gegevens verwijderen en het recht om bezwaar te maken bij de lokale gegevensbeschermingsautoriteit (EU nationale gegevensbeschermingsautoriteiten) .


Wijzigingen in hoe we uw privacy beschermen

We kunnen deze pagina van tijd tot tijd wijzigen om aan te geven hoe we omgaan met uw persoonlijke gegevens. Als we belangrijke wijzigingen aanbrengen, zullen we dit verduidelijken op de Footway-website of in andere Footway-services of via andere contactpaden, zoals e-mail, zodat u de wijzigingen kunt bekijken voordat u Footway blijft gebruiken.


Koekjes

We gebruiken cookies op onze site. Verschillende soorten cookies worden om verschillende redenen gebruikt. Hier worden beschreven welke verschillende soorten we gebruiken en waarom. Functiecookies stellen u in staat om door de site te navigeren en onze functies te gebruiken, zoals "Toevoegen aan winkelwagentje" en "Favoriet opslaan". Om de website-functionaliteit en uw winkelervaring te verbeteren, kunnen cookies voor analyse ons meten en analyseren hoe onze klanten de site gebruiken. Wanneer u bij ons browst of winkelt, onthouden de cookies van de klantenservice uw keuzes (zoals uw taal of locatie), zodat we uw ervaring zo soepel mogelijk en persoonlijker kunnen maken. Marketingcookies worden gebruikt om advertenties weer te geven die voor u relevant zijn. Ze beperken ook het aantal keren dat u een advertentie ziet en helpen ons de efficiëntie te meten en onze advertenties te verbeteren. Cookies van derden worden gebruikt door partners die ons aanbod interessanter voor u maken. Daarom worden tijdelijke cookies van partners op uw apparaat opgeslagen. Dit is bijvoorbeeld informatie over welke producten u hebt bekeken. Het doel is om u aanbiedingen te kunnen tonen die zo goed mogelijk aansluiten bij uw interesses.


Door onze site te gebruiken, stemt u ermee in dat de bovengenoemde soorten cookies op uw apparaat worden geplaatst en dat we hier toegang toe hebben wanneer u de site in de toekomst bezoekt.


Hoe kan ik voorkomen dat cookies worden opgeslagen? De meeste browsers kunnen worden geconfigureerd om het gebruik van cookies volledig te blokkeren. Houd er rekening mee dat uw gebruikerservaring kan worden beïnvloed en dat u sommige functies op onze site mogelijk niet kunt gebruiken.


Meer informatie over cookies is te vinden op http://ec.europa.eu/ipg/basics/legal/cookies/index_en.htm


Neem contact op

We zijn altijd blij om met onze klanten te praten. En in het geval dat u ergens niet tevreden over bent, zijn we extra dankbaar als u rechtstreeks contact met ons opneemt. Hopelijk kunnen we je helpen terwijl we ons de kans geven om onszelf te verbeteren mijnvrienden@footway.be
28574 uitslagen
Door verder te bladeren op de site accepteert u cookies. Lees verderOK